Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Hem >>  Solglasögon >>  adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige Billiga
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige Billiga
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige Billiga [136421427]adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige Billiga
Move your mouse over image or click to enlarge
SEK1,103.87  SEK551.93Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136421427
  • 5000 antal i lager
  • adidas eyewear Baoa Solglasögon Sverige outlet
  • adidas eyewear Adivista S Solglasögon Online
  • adidas eyewear Evil Eye Evo Pro L Solglasögon
  • adidas eyewear Evil Eye Evo Pro S Solglasögon köp på nätet
  • adidas eyewear Adivista L Solglasögon utmärkt värde heta samlingar
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige Billiga_checkout
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige Billiga

Form och funktion går hand i hand med 3Matic solglasögon. Finns i ett sortiment av färger, dessa snygga ramar har avancerade spegelglas för perfekt utseende och tydligaste synen i alla situationer. Tillverkad med en överdimensionerad passform för bredare ansiktsformer och bästa möjliga skydd mot sol och vind.
Funktioner:
SPX? + Flex Zones?
Double Snap Nose Bridge?
Quick Release Gångjärn?
Traction Grip
Sport fördelar:
Varje idrott har olika krav på den utrustning som används. adidas Sport glasögon levererar flera lösningar och nästa generations teknologi ramar för att uppfylla dessa behov. Detta uppnås genom vårt nära samarbete med elitidrottare under produktutveckling för att säkerställa att vi levererar de fördelar som är specifika för sin sport.
linda runt ram:
Det linda runt ram teknik med omfattande upp till 10Base, krökning av ramen och linsen ger den bredaste synfältet och ger dig en perfekt passform. Det säkerställer att adidas Sport glasögon inte kommer att demontera och skyddar ögonen från någon form av yttre påverkan.
anti dimma teknik:
Den ClimaCool? teknik genom adidas Sport glasögon är baserad på en dynamisk ventilationsteknik. Luft riktas på ett sätt som inte är påträngande och inte stör din syn, för att förhindra att linsen från imma.
lins fixering:
adidas Sport glasögon har utvecklat ett objektiv Lock System? för att säkerställa en snabb och robust utbytbara objektiv. Detta är ett mycket snabbt och fördelaktigt sätt att byta objektiv, till exempel när dina händer är svettiga eller om du bär en cykel handske. Med bara några klick, är linsen ändras. Allt du behöver göra är att vika templet till stängt läge och skjut adidas logo bort från objektivet för att frigöra det. För att säkra objektivet, helt enkelt öppna templet och skjut logotypen mot linsen.
lins förändring:
Quick Change Lens System? är en sofistikerad lins fixering som inte bara garanterar en korrekt passning, men också möjliggör enkel linsbyte. Enkelt, snabbt och hållbar? Adidas Sport glasögon linser är byggda för enkel hantering. Oavsett vad de ljus- och väderförhållanden, med en enkel rörelse du kommer att vara väl förberedd.
snabbkoppling hinge:
Quick Release Hinge? är en mekanism patenterad övergång till templet gångjärn. Templen kan lätt återinsättas och klickade in på plats för hand.
stabilt och tryck passning:
Adidas Sport eyewear Traction Grip? erbjuder en halkfri och tryck fri stabil passform. Traction Grip? ger den nödvändiga flexibiliteten samtidigt erbjuda total komfort när den bärs.
huvudbonader kompatibilitet:
Produkterna från adidas Sport glasögon utvecklas på ett sådant sätt att de vinklar, kurvor och material alla arbeta tillsammans för att erbjuda en optimal passform med hjälmar eller annan huvudbonad, utan att orsaka några tryckpunkter.
svett blockerare:
För att säkerställa att svettas inte stör din prestation har adidas Sport glasögon utvecklat en svett blockerare. Det är ett system som gör att du snabbt och enkelt ta bort eller bifoga den. Skummet på svett blockerare stöder också den anti dimma funktionalitet av ramen.
huvudband:
adidas Sport glasögon erbjuder olika lösningar för att antingen ändra sido tempel till en huvudband eller för att fästa remmen i slutet av templet. Båda alternativen har tagits fram för att säkerställa att ingen tryckpunkt skapas och du kan snabbt och enkelt ändra tillbaka när så önskas.
näsa omslag:
Utomhus glasögon modell Terrex Pro levereras också med en näsa lock. Det är en löstagbar del som har utvecklats tillsammans med ramen för att säkerställa en perfekt passform samtidigt som möjliggör god ventilation.
goggle:
Glasögon från adidas Sport glasögon är inte bara övertygande tack vare deras starka stil; de erbjuder också flera prisbelönta teknik. Förutom den innovativa ram teknik, goggles har även LST? linser för att säkerställa perfekt syn, oavsett väderförhållanden.

Älskar du löpning - triathlon? Få din adidas eyewear 3Matic och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som adidas eyewear ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Solglasögon för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva löpning - triathlonmodellerna som möjligt, har de flesta av våra Solglasögonvaror designats i samarbete med proffsen!

Beskrivning


Adidas Eyewear - Solglasögon - Solglasögon

You may also like...