Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Hem >>  Solglasögon >>  adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige rea
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige rea
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige rea [135982288]adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige rea
Move your mouse over image or click to enlarge
SEK1,227.05  SEK613.52Spara: 50% mindre
 • Artikelnr: 135982288
 • 5000 antal i lager
 • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Solglasögon online sverige
 • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Photochromatic Solglasögon
 • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Solglasögon på modet
 • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Solglasögon bra produkt
 • adidas eyewear Evil Eye Evo Pro L Solglasögon online rea
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige rea_checkout
adidas eyewear 3Matic Solglasögon Sverige rea

Form och funktion går hand i hand med 3Matic solglasögon. Finns i ett sortiment av färger, dessa snygga ramar har avancerade spegelglas för perfekt utseende och tydligaste synen i alla situationer. Tillverkad med en överdimensionerad passform för bredare ansiktsformer och bästa möjliga skydd mot sol och vind.
Full syn - full funktionalitet
Med RXready Performance Insert, garanterar adidas eyewear tydlig vision för varje idrottsman och, som ett resultat, förbättrad koncentration och prestanda. Performance Insert ™ kan integreras enkelt och snabbt in adidas prestanda sportglasögon utan att störa funktionaliteten.
inre stommen Glas
Inre stommen Glas inre stommen Glas
Olika adidas Performance avslappnad och sport prestanda modeller erbjuder möjligheten att inre stommen glas. Denna RX lösning möjliggör en individuell justering för en perfekt syn på idrott och vardagslivet.
Double Snap Nose Bridge Individuellt anpassningsbar
Quick Release Hinge tempel klicka in och ut han Quick Release Gångjärn är en utlösningsmekanism patenterad för templet gångjärn. Templen kan lätt återinsättas och klickade in på plats för hand.
Traction Grip halkskydd, tryck fri och stabil passform adidas Sport glasögon Traction Grip erbjuder en halkfri och tryck fri stabil passform. Traction Grip ger den nödvändiga flexibiliteten samtidigt erbjuda total komfort när den bärs.
Ljusnande effekt trots hög ljusabsorption, högsta kontrast
För att möta alla behov av prestanda glasögon, har adidas Sport glasögon utvecklat ett material som kallas SPX. Den allergivänliga material formsprutas ovanpå produkten, lämnar inget avfall material från tillverkningsprocessen.
SPX
HEADER_SPX
Den specialutvecklat material SPX är:
Tillverkad i Österrike.
Ultralätt för maximal komfort> 1,04 g / cm.
Flexibel, stark och enormt kraft resistenta mot garanterar högsta stabilitet. Den minimala vattenabsorptionen av SPX skyddar denna stabilitet och gör motstånd mot temperaturvariationer.
Scratch och slitstark. Den höga ythårdheten stödjer ramen och säkerställer lång hållbarhet.
Adidas Sport glasögon är den första och enda sportglasögon producent att erbjuda en 10 bas LST polarisesilverfilter. Den höga 10 baskurva omger perfekt ögon och erbjuder en optimal allround utsikt. Ögonen är skyddad från vinden och penetration av solstrålar från sidan. Det ökar också volymen och luftcirkulation mellan filtret och ögonen, vilket minimerar risken för kondens. Bågen av linsen motsvarar den för det mänskliga ögat, vilket ger bättre bekväm vision.

adidas eyewear 3Matic är den perfekta produkten för att nå dina löpning - triathlonmål. Komplettera din order med andra relaterade Solglasögonprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Solglasögonprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på Adidas Eyewear säljes Stockholm! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från adidas eyewear som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Beskrivning


Adidas Eyewear - Solglasögon - Solglasögon

Nya Produkter[mer]

 • adidas eyewear Duramo Solglasögon Online Shop
 • adidas eyewear Duramo S Solglasögon i Sverige
 • adidas eyewear Baoa Solglasögon fabriken direkt
 • adidas eyewear Baoa Solglasögon Sverige på internet
 • adidas eyewear Baoa Solglasögon Sverige billiga Rea
 • adidas eyewear Baoa Solglasögon Sverige rabatt